10 načina da nosiš karamel tonove na kosi ove jeseni

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Dok kiša lagano pada, postaje jasno da je jesen zakucala na naša vrata. A karamel nekako podseća na ušuškane jesenje dane – bilo da je kafa sa ukusom ili sveće sa ovim mirisom, nešto je potpuno smirujuće u njoj.
Ok, čak i da ne voliš miris i ukus, ne možeš da kažeš da je karamel boju kose ne voliš, posebno jer je ona u trendu baš sada. Ona je savršena za sve one koji ne mogu da se odluče da li će biti plave ili tamne boje. Mi smo pronašli 10 načina na koje možeš da nosiš ove tonove na svojoj kosi. Ako si spremna za promenu, pogledaj našu listu izgleda inspirisanih karamel bojom kose.

Svetli balajaž

https://www.instagram.com/p/B0i1rm7gQiR/?utm_source=ig_embed Ovi suptilni tonovi, koji izgledaju kao da si se tek vratila sa plaže, idealni su za sve koji ne žele da potpuno promene boju kosu. Ne samo da boja izgleda lepo, već će ti kosa izgledati i gušće.
These subtle sun-kissed highlights are perfect for someone who wants to go lighter, but can’t commit to the full thing. Not only is this caramel look so pretty, but it’ll make your hair appear fuller, too.

Crveni podtonovi

https://www.instagram.com/p/B2CPLl8orGt/?utm_source=ig_embed Ako hoćeš da te frizure odvede direktno u jesenje dane, onda biraj ovu. Ovi karamel-crveni podtonovi imitiraju lišće koje menja boju.

Karamel sombre

https://www.instagram.com/p/B0t0dm3AwWI/ Ako hoćeš da saznaš da li se plavuše zaista bolje zabavljaju, bez da se u potpunosti ofarbaš, suptilan prelazak iz tamne u svetlu boju idealan je za tebe. Ova frizura izgleda sasvim prirodno i sigurno ćeš maltretirati frizera da ti kaže kako je uspeo da je napravi.

Bakarna nijansa

https://www.instagram.com/p/B2EUS-kgBjP/ Ako se odlučiš za ovu nijansu, mogu da se kladim da će čak i Cheryl iz Riverdalea biti ljubomorna. Plus, ova frizura može da se nosi cele godine.

Pepeljasti karamel

https://www.instagram.com/p/B11r6K4CmdZ/?utm_source=ig_embed Ova boja je jedina stvar koja je lepša od karamel moke u hladno jesenje jutro. Dovoljno je svetla, da možeš i dalje kažeš da si plava, ali svi će primetiti da si nešto menjala na sebi.

Hrabri balajaž

https://www.instagram.com/p/B2BmEZGj5Op/?utm_source=ig_embed Ako si spremnija za malo veću promenu, probaj ovaj balajaž – ide i uz jesen, i uz instagram.

Sunce u kosi

https://www.instagram.com/p/B11N6FZIxFK/?utm_source=ig_embed Da leto što duše ostane u mislima – i u kosi, isprobaj ovu karamel boju sa plavičastim tonovima koji se presijavaju na zubatom suncu.

Jesenji ombre

https://www.instagram.com/p/B19dyOwiLA2/?utm_source=ig_embed Slika govori više od reči – ova boja je idealna za mesece koji nam dolaze.

Zlatni karamel

https://www.instagram.com/p/B2CypcIlRrJ/?utm_source=ig_embed Ovo je frizura u tranziciji iz nežne karamel boje u med-zlatnu. Stvarno idealno.

Coffee Caramel

https://www.instagram.com/p/B2Cv440HnG4/?utm_source=ig_embed Možda je to činjenice da volimo moka-karamel kafu, a možda samo volimo ovu boju kose, pa zato sa njom završavamo ovu listu. Javi nam šta si isprobala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI