Search
Close this search box.

Šokantna dijeta Jennifer Aniston: Jede 800 kalorija i gladuje 16 sati?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jennifer Aniston proslavila je pre nekoliko dana 51. rođendan, ali teško da bi to bilo ko mogao da pretpostavi na osnovu njenog izgleda.
Nagrađivana glumica izgleda bar upola mlađe, a za to su zaslužni njeni plan ishrane, nege i vežbanja koji su veoma rigorozni. Jennifer se oslanja na različite treninge da bi održala svoju formu. Na spisku njenih svakodnevnih aktivnosti su joga, boks, kardio vežbe, ali i meditacija. „Zaista lepo se osećam kada završim treninge,“ kaže glumica i objašnjava:  „Brinem o jednom telu koje imam. Imam kućni bicikl i traku za trčanje, pa radim kardio najmanje 20 minuta dnevno. Čak i tako malo vremena provedenog u vežbanju pravi razliku.“ Iako je posvećena vežbanju kaže da često pravi pauze. „Naravno da dajem sebi slobodan dan. Ponekad čak cele nedelje ne vežbam. Slušam šta mi telo govori,“ rekla je zvezda „Prijatelja“ jednom prilikom. Poznato je da glumica izbegava botoks, ali priznala je da nije odolela da proba. „Ne kažem da nisam probala. Sve te kozmetičke stvari na meni izgledaju smešno!“ tvrdi ona. Bivša supruga Breda Pita ima nekoliko drugih trikova kada je nega lica u pitanju. Jedna od njih je da redovno uzima kolagen peptid uz svoj jutarnji smuti.
U pitanju je suplement čija je uloga da omogući otpo**osti i elastičnost tkiva, s obzirom da kolagen, koji se prirodno nalazi u našoj koži, nestaje kao posledica starenja. „Volim kolagen peptid. Vidim razliku. Izgledam zdravije, daje mi neki poseban sjaj. Radite na sebi iznutra,“ kaže Jen. Kada je reč o ishrani, tu je mnogo striktnija i pitanje je koliko bi „običnih žena“ moglo da isprati njen tempo. Jennifer je jednom prilikom otkrila da je njena formula 16: 8, što znači da jede osam sati dnevno, dok gladuje preostalih 16 sati. Ali ni tokom tih osam sati Jennifer ne jede uvek čvrstu hranu. „Radim na „isprekidanom“ postu, tako da nema čvrste hrane ujutro. Samo smuti. Primetila sam veliku razliku kada 16 sati ne jedem čvrstu hranu,“ izjavila je Jennifer.

POSLEDNJE VESTI