23-ogodišnji seksi rijaliti tatica na naslovnoj gej magazina!

Da li je Dan najseksipilniji poznati tata? (foto: Attitude)

Devojke, ako ranije niste čule za njega, dozvolite nam da vam ga predstavimo – Dan Osbourne je zvezda američke reality serije The Only Way Is Essex. Možda se nije proslavio zahvaljujući svojoj inteligenciji ili duhovitošću, ali ako bacimo pogled na slike njegovog sexy mišićavog tela… Spremne smo da mu oprostimo, zar ne? ;)

Dan se svojim mišićima pohvalio na naslovnici Attitude Magazina, najprodavanijeg britanskog mesečnika namenjenog gay populaciji.

Znamo šta ste pomislile, ali Dan Osbourne je strejt, i u srećnoj vezi sa Jacqueline Jossa sa kojom čeka svoje drugo dete. Uprkos statusu sex simbola, Dan u mnogim intervjuima ističe da ceni vernost u vezi, “Ja nemam sex ni sa kim osim sa svojom devojkom, ni ona nema sex ni sa kim osim sa mnom!”

dan-osborne_1

Kada su ga u jednom intervjuu upitali da li je očekivao da će sa samo 23 godine postati otac po drugi put, on je odgovorio

“Nisam očekivao dvoje dece… Možda jedno… Rođenje drugog deteta očekujemo uoči Nove godine… I zaista sam srećan zbog toga! Uživam u ulozi oca i oduvek sam želeo veliku porodicu.”

Dan sa svojim prvim detetom! (foto: Instagram)
Dan sa svojim prvim detetom! (foto: Instagram)

Pre nekoliko dana, Dan je sa pratiocima na Instagramu podelio svoju fotku sa prvim detetom, sinom Tedijem, čija je majka Danova bivša devojka Megan Tomlin. “Kako mi je samo nedostajao”, napisao je Dan u opisu slike.

J.V.M./Tracara.com

Povezane vesti