Search
Close this search box.

Demi Lovato o predoziranju: Trebalo je da napravim te greške, kako bih preživela

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prošla godina verovatno je bila jedna od najtežih za Demi Lovato. Taman što je proslavila šest godina kako je „čista“ od narkotika i alkohola, pop pevačica hitno je prevezena u bolnicu zbog toga što se predozirala.

Iako se tada nagađalo da je Demi uzimala heroin, koji spada među najteže droge, ona o tome nikada nije govorila javno. Ipak, fanovima je otvorila dušu na dan kada je trebalo da proslavi 7 godišnjicu toga što je čista.

„Danas bi bilo sedam godina kako sam trezna. Ne žalim ni zbog čega, jer je trebalo da napravim te greške, ali nikada ne smem da zaboravim da su odluke koje sam donosila bile upravo to: greške,“ započela je ona ispovest na Instagram Storyju.

„Zahvalna sam grupama za podršku „Anonimni alkoholičari“ i „Anonimni zavisnici“ koji nikada ne zatvaraju vrata, bez obzira na to koliko puta počinješ ispočetka,“ rekla je ona u narednom storyju.

Pevačica je dodala da ne smatra da je izgubila šest godina, jer će to iskustvo uvek biti deo nje. „Te godine će biti samo deo mog velikog životnog puta,“ istakla je ona i nagovestila da nikad nije kasno da se potraži pomoć.

„Ako ste danas živi, možete da uspete. Vredni ste toga,“ završila je.

POSLEDNJE VESTI