in

4 nepravedno potcenjene pesame sa poslednjeg albuma Miley Cyrus


https://www.youtube.com/watch?v=Nfy-0hu_t3w

Kada govorimo o kršenju pravila u muzičkoj industriji, prvo ime koje nam pada na pamet je Miley Cyrus, budući da je otišla dalje od svih kada je, bez ikakve najave, poručila svima da od tog momenta mogu preuzeti njen novi album Miley Cyrus & Her Dead Petz na internetu. I, ne, Miley se nije šalila. 23 nove pesme su se našle na internetu i bile su dostupne svakome ko ima pristup mreži.

Ovaj potez je začudio mnoge, znajući činjenicu da je zaradila milione od prethodnog albuma, kao i da bi slično usledilo i sa ovim projektom, ali to više nije bio njen cilj. „U prošli album sam uložila nekoliko miliona dolara, a u ovaj 50.000 dolara. Dosta mi je tverkovanja. Sada želim da muzika bude na prvom mestu!“, uzviknula je Miley na dodeli MTV nagrada i pružila zapanjenoj publici novi materijal potpuno besplatno.

Kao da sve to nije dovoljno, Miley je skoro sve pesme na albumu posvetila svojim kućnim ljubimcima koje je imala u životu, a koji su preminuli.

Kako nas kroz nekoliko dana čeka njena nova pesma Malibu rešili smo da se podsetimo nekoliko pesama sa ovog albuma koji skoro da nije imao nikakvu medijsku promociju jer Cyrusovoj nije bilo stalo do toga, dok su tri objavljena spota zbog svog sadržaja bila namenski urađena tako da budu zabranjena za emitovanje na TV-u.

Sanjala sam kako umireš,

ali nisam plakala.

Samo sam ti pevala uspavanku. 

Šta je značilo to sve?

Šta je značilo to što sam sanjala?

Znaš, kada mi pošalješ emotikon kraljice, a ja ti uzvratim majmunom koji pokriva oči, to znači da su stvari postale previše uvrnute za mene. Mislim, neke stvari ne mogu da ti kažem u oči, ali obožavam da zarijem glavu u tvoj pazuh, koji tako neobično lepo miriše. I ta tvoja kosa. I ti tvoji j*beni zubi. I zašto uopšte, dođavola, želim da ih ližem? Sećaš li se onda kada sam to radila čitavih 15 minuta? I, da, to je bila najbolja stvar na celom svetu. I, znaš, možda ja jednom pređem preko sebe i naviknem se na to da je nekome stalo do mene.

Videla sam smrt. Videla sam istinu.

Čula sam laži. Videla sam i rađanje, takođe. 

Videla sam sreću i bol. 

Videla sam rađanje Sunca i poljubila Mesec.

Čula sam glasove koji su dopirali kroz zidove. 

Videla sam oblike u svom krevetu

i osetila sam se zaštićenom od strane onoga što nisam razumela.