Search
Close this search box.

4. po redu Belgrade Wedding Show

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sajam venčanja Belgrade Wedding Show 4

Belgrade Wedding Show 4, ekskluzivan sajam venčanja održaće se 30. novembra i 1. decembra, u hotelu Metropol Palace od 10 do 20h u organizaciji magazina Reci da. Ulaz je slobodan.

I ove godine okupiće najekskluzivnije predstavnike dizajna, mode i lepih stvari radi promovisanja kulture i trendova venčanja u Srbiji.

Ana Stanić na Sajmu venčanja

Budući mladenci i ljubitelji vrhunske mode imaće jedinstven doživljaj koji objedinjuje najnovije svetske trendove za predstojeću sezonu venčanja, čitavu lepezu različitih sadržaja sa inspirativnim gostima i obilje zabave i druženja.

Direktorka Sajma Ivana Rađenović ističe: “Tokom godina smo se razvijali zajedno sa našim klijentima, diktirajući trendove venčanja od tradicionalnih i klasičnih, do inovativnih, posebno dizajniranih venčanja, tako da i ove godine najnovije kolekcije venčanica pored svetski brendova predstavice i naši sjajni modni dizajneri: Igor Todorović, Mihano Momosa, Mirjana Vujčić, Ana Stanić, Pedja Đuknić; vrhunski aranžeri i dekorateri, zlatari, poslastičari, prostori za venčanje, cvećari prezentovaće svoje kreativne i inovativne usluge svim posetiocima.”

Belgrade Wedding Show 4 u organizaciji magazina „Reci da“

Svi zainteresovani parovi, koji žele nesvakidašnje venčanje imaju priliku da se besplatno venčaju u duhu Las Vegasa, u autentičnom ambijentu, u društvu Elvisa Prislija naravno, a svi oni koji nisu obožavaoci ovakve vrste venčanja, umesto kralja rokenrola, mogu se na licu mesta besplatno venčati uz blagoslov matičara opštine Palilula.

Prijave za Las Vegas venčanje svi zainteresovani mogu slati na lasvegas@vencanje.rs

Ukoliko ste zaprošeni i upravo pripremate venčanje, ili iščekujete taj momenat, posetite Belgrade Wedding Show 4!

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI