Search
Close this search box.

Trudna u karantinu: Pevačica prvi put progovorila o trudničkim danima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Planetarna muzička zvezda, Katy Perry nedavno se uključila putem telefonskog poziva u emisiju The View kako bi znatiželjnim fanovima otkrila kako se ponaša i oseća u trudnoći tokom pandemije korona virusa i kućne izolacije u kojoj se trenutno nalazi.
Nemam sa čime da je uporedim, jer sam prvi put u drugom stanju. Tako da, sve ide polako, dan za danom. Molim se da će sve biti u redu i nadam se da ću izgurati trudnoću bez bilo kakvih komplikacija,“ izjavila je Katy u emisiji. Govoreći o pandemiji korona virusa i neizvesnosti koja očekuje ceo svet u budućnosti, Katy je otkrila da “uči da bude van kontrole”. „Verujem da ceo svet prolazi kroz isto i oseća se isto. Za mene je ovo nešto potpuno novo, kao i za sve, tako da polako učim kako da se prepustim i da ne budem kontrol frik, kakav inače jesam, to je u ovom trenutku nemoguće,“ dodala je ona.
Podsećanja radi, Katy je prvi put podelila vesti o trudnoći sa glumcem Orlando Bloom-om početkom marta meseca, i to u spotu za pesmu “Never worn white”, nakon čega su potvrdili da očekuju devojčicu.

POSLEDNJE VESTI