in ,

Kejti Peri nakon porođaja: Posao mame je pakleno težak

Foto: Printscreen/Youtube

Pop zvezda Kejti Peri, objavila je seriju tvitova u kojima je pričala o majčinstvu. Nakon što je krajem avgusta objavila novi studijski album „Smile“ i na svet donela devojčicu Dejzi Blum, Kejti se povukla iz javnosti – sada kaže da svejedno „ima puno radno vreme“, te da posao mame nije nimalo lak.

“Kada žene odu na trudničko bolovanje, a nakon što se porode, one ne odmaraju. Zapravo imaju puno radno vreme kao mame”, napisala je Kejti Peri u jednom od Tvitova. Kasnije je dodala da je posao mame “pakleno težak”, ali da ona uživa u svakom trenutku koji provodi sa Dejzi i suprugom Orlandom Blumom.

Kejti se porodila 27. avgusta ove godine.

“Presrećni smo što je na svet došla naša zdrava i prava devojčica kojoj smo ime dali Dejzi Dov”, kratko su prokomentarisali tada Kejti Peri i otac njenog deteta Orlando Blum, za američki UNICEF.

Podsetimo, Kejti je prvi put objavila vesti o trudnoći sa glumcem Orlandom Blumom početkom marta meseca, i to u spotu za pesmu “Never worn white”. Par je kasnije potvrdio da očekuju devojčicu.

Fanovi su u startu očekivali da će Kejti svoju ćerku nazvati “Dejzi”, zbog istoimenog singla sa njenog predstojećeg albuma “Smile”.