Search
Close this search box.

Pročitajte dnevni horoskop za 26. maj 2020. godine

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mars u sekstilu sa Uranom otvorio je juče poslednju nedelju meseca maja i sa sobom donosi mogućnost da se trgnemo iz kolotečine i učinimo nešto radikalno drugačije u našim životima i svakodnevnici.

Tokom trajanja ovog aspekta bićemo slobodni da činimo sve zarad svojih ciljeva a zle sile nas neće u tome ometati.

Jaka energija dolazi sa ovim aspektom i udara na mnoga polja, na naše društveno biće u nama ,te ćemo biti voljni da se ističemo u grupama, pomažemo drugima u nevoljama, na emotivno biće koje će neumorno tragati za ljubavlju i bićemo prepuni optimizma u sebi.

Tragaćemo za svim uzbuđenjima koje život nudi, nosiće nas neverovatna energija i nesputanost. Osetićemo slobodu celim bićem. Pročitajte dnevni horoskop za 26. maj 2020. godine.

Ovan – horoskop za 26.maj

Dobijate priliku da se pokažete na poslu ali se bojite da nećete tu šansu iskoristiti na pravi način. Samo budite opušteni i radite onako kako su vas najbolji učili.

Emotivno ste ispunjeni i to ste postigli iskrenim razgovorima sa voljenom osobom. Uvek morate reći šta vam smeta i šta želite da promenite.

Bik – horoskop za 26.maj

Puni ste pozitivne energije i imate volju da završite sve radne obaveze na vreme. Učinite to u prvom delu dana, ne ostavljajte za kasnije.

Diskretni ste i umete da čuvate tajnu, to vaši bliski prijatelji najviše vole kod vas.

Blizanci – horoskop za 26.maj

Nemate još uvek toliko poslovnog uticaja da možete da primenjujete svoje odluke bez odobrenja nadređenih. Ostali zaposleni moraju da se slože sa tim.

Budite strpljivi prema članovima svoje familije. Neki od njih vas nisu videli duže vreme i nestrpljivi su da se ispričaju sa vama o svemu što vam se izdešavalo.

Nastavak na sledećoj strani

POSLEDNJE VESTI