Search
Close this search box.

Marija Šerifović raskida ugovor sa „Grandom“ zbog uvreda na njen račun?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nedavna svađa u „Zvezdama Granda“ ostavila je mnoge bez teksta, a sada su isplivale tvrdnje da je Marija Šerifović pripretila Saši Popoviću – raskidom ugovora.
Naime, nakon skandala u emisiji i „peckanja“, Marija je navodno rekla Saši da će raskinuti ugovor i da od naredne sezone neće sedeti u žiriju muzičkog takmičenja, ako joj se ne izvini. „Saša pravi šou, on je doktor za gledanost, zna tačno kada treba koga da podbode, ali nekad i pretera. Marija se uvredila, smatra da nije lepo da je pred milionskim auditorijumom proziva na račun njene seksualnosti, uostalom ona nije muškarac nego žena,“ kaže za „Svet“ izvor blizak pevačici. Sve je počelo, podsetimo, kada je Popović rekao da Mariji ne daju cveće.
„Marija je muško, njoj ne treba,“ dobacio je Popović dok su delili ruže, a ona na to nije ostala nema. „Ne s**i Popoviću“ dobacila mu je, uzela cveće i obrušila se na Sašu: „Popoviću, ti si đubre i nevaspitan čovek!“ Drama se nastavila i posle snimanja, prema pisnaju gorepomenutog medija, pa je Marija ljuta napustila studio i zapretila da neće pričati sa njim dok joj se pred svima ne izvini.

POSLEDNJE VESTI