Search
Close this search box.

Igor Cukrov predstavlja Hrvatsku na Evroviziji!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Igor Cukrov

Ono o čemu se šuškalo, pre nekoliko sati se i obistinilo. Igor Cukrov ipak putuje u Moskvu gde će predstavljati Hrvatsku na izboru za pesmu Evrovizije, sa pesmom „Lijepa Tena„.

Igor Cukrov pobednik na hrvatskom izboru za pesmu Evrovozije

Pesmu su radili Vjekoslava i Tonči Huljić, koji je inače predvideo Igoru svetsku slavu još za vreme Operacije Trijumf. Igor će i u Moskvi nastupiti sa pevačicom Andreom Šušnjar koja mu je pravila društvo i na hrvatskom izboru „Dora“.

„Ovo je najljepša noć u mom životu, nisam ni sanjao da mogu nešto ovako osjetiti. Prepun sam emocija i presretan što ću našu zemlju predstavljati u Moskvi. Bilo je malo teško pred našom publikom, ali siguran sam da ću na Eurosongu dati sve od sebe i obećavam vam da će Hrvatska biti dostojno predstavljena.“ reče Igor nakon pobede.

Kao što sam već napisala, meni se jako svidela ova pesma, mada mislim da se neće baš proslaviti na Evroviziji, nije to ta muzika koja se tamo traži. Ali videćemo to još! Svakako želim Igoru da ima sreće da ga ugledaju neki inostrani producenti i omoguće mu probijanje na svetsko tržište.

Dok željno iščekujemo našu Beoviziju, slušajte Igora i Lijepu Tenu…

POSLEDNJE VESTI