Search
Close this search box.

Počeo novi „X Factor“!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nova sezona popularnog muzičkog programa X Factor počela je juče u Velikoj Britaniji. Koncept i cilj emisije su ostali isti – pronalaženje zvezde koja poseduje iks faktor, iliti nepoznati činilac koji ih čini drugačijim od drugih. Nova sezona popularne emisije je donela i nove sudije.

Iz šoua su otišli pevačice Deni Minog i Šeril Kol kao i zaštitno lice muzičke industrije, Sajmon Kauel. Njih su zamenili daleko manje popularna Tulisa, članica benda N Dubz, pevačica, nekadašnja članica Destiny Child Keli Rouland kao i član benda Take That, Geri Barlou.

U prvoj epizodi osme sezone za oko nam je zapala dvadesetšestogodišnja Kiti. Iako je u životu imala dosta nastupa, izgleda da je poželela nešto više te se sudijama i milionskom auditorijumu predstavila pevajući pesmu Lady Gage, The Edge Of Glory.

Iako njeni prijatelji nisu došli sa njom, to nije umanjilo njeno samopouzdanje, a reakcije su bile odlične – kako publike, tako i sudija. Šta vi mislite, da li će Kiti biti jedna od zvezda ove sezone?

POSLEDNJE VESTI