Prati nas

Život

Adele objavila da se razvodi od supruga

Britanska pevačica Adele razvodi se od svog supruga Simona Koneckija, potvrdio je njen portparol, a prenosi BBC.

U saopštenju za javnost koje je poslato britanskim redakcijama navodi se da je par ovu odluku doneo zajedno.

“Adele i njen partner su se rastali. Posvećeni su zajedničkom odgajanju deteta, sa puno ljubavi. Kao i uvek, mole vas za privatnost. Neće biti više komentara na ovu temu,” stoji u saopštenju. Adele je 2012. godine rodila sina Angela.

Tridesetogodišnja pevačica udala se za preduzetnika Koneckija 2016. godine, nakon pet godina zabavljanja. Ovo je saopštila tek na dodeli Grammy nagrada 2017. godine, kada se zahvalila “svom suprugu.”

Iako je, sa samo tri albuma, najprodavanija britanska pevačica u istoriji, uspela je da vešto sačuva svoj privatni život.

Adele je, pre samo dve nedelje, uhvaćena u noćnom izlasku sa glumicom Jennifer Lawrence. Dve zvezde su izašle zajedno u provod i na kraju završile u gej baru u Njujorku, u kome su pile kratka pića, odnosno šotove, i takmičile se koja može više i brže da popije! Adele, koja se predstavila kao “mama koja stalno sedi kod kuće” izgubila je u igrici protiv svoje “suparnice” Lawrence.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. aaa

    20. 04. 2019. at 16:55

    Njen ljubavni brodolom stvori najbolje albume, tako da očekujemo onda savršen album! Nažalost, sama je rekla kad je sretna da nema inspiracije.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

To Top