Adil ostaje bez sina jer je pretukao ženu

Odlučili se za nov početak (foto: Kurir)
Žrtva porodičnog nasilja (foto: Blic)

Ana Ramadanovski podnela je zahtev za starateljstvo nad jednoipogodišnjem sinom Adrianom, koga je dobila u vanbračnoj zajednici sa pevačem Adilom Maksutovićem, koga smatra nepodobnim ocem! 

Starija ćerka Džeja Ramadanovskog, bila je žrtva porodičnog nasilja, ali protiv Adila nikada nije podnela krivični postupak, ipak kada je njihov sin u pitanju, rešila je da na sudu istera pravdu i dobije puno starateljstvo kako bi sama odgajila sina.

Ana je nasilnom pevaču oprostila batine zarad sopstvenog mira, ali će mu sina oduzeti po svaku cenu.

“Ana želi da bude zakonski staratelj svom sinu i da se na sudu odredi tačan iznos alimentacije, koji će Maksutović morati da plaća. Zato je nedavno centru za socijalni rad podnela zahtev za starateljstvo”, tvrdi izvor Kurira i dodaje: “Džejova ćerka je odlučila da svoj život u potpunosti posveti sinu. Adilu je oprostila batine zbog zajedničkog deteta, pa je dozvoljavala da ga redovno obilazi. Međutim, svaki drugi vid komunikacije s njim izbegava, pa kad on dolazi ona izađe iz kuće. Sad s njim želi sve sudski da reguliše, pa iako nikad nije dovodila u pitanje termine za viđanje, oni će ubuduće biti tačno definisani, kao i visina alimentacije”.

Ana Ramadanovski nije želela da komentariše ova saznanja.

Povezane vesti