Aki pred sudom zbog zlostavljanja Ružice: To je moja sramota!

'To je moja sramota i ako treba, platiću!' (foto:Facebook)
‘To je moja sramota i ako treba, platiću!’ (foto:Facebook)

Nakon što je Ružica Veljković u rijalitiju Parovi ispričala da je bivši dečko Andrija Aki Marković fizički i psihički zlostavljao, mladi pevač je odlučio da se povodom ovog pitanja oglasi na društvenim mrežama.

Pevač je zamolio ljude da pričekaju sa otkirvanjem prave istine, koja bi trebalo uskoro da izađe na videlo, jer, kako kaže, medijska prepucavanja i napade više ne može da podnese.

“Imam potrebu da zamolim sve ljude koji me vole, a i one koji su me nakon ove “tužne” priče odmah osudili, da se malo strpe kako bi saznali pravu istinu. Mislio sam da kao i do sada budem džentlmen i da ne kažem ništa loše o bilo kome pogotovo ne o Ružici jer sam svestan da ću morati da se spustim ispod svakog nivoa, ali nema veze, to je moja sramota i cenu zbog svoje loše procene spreman sam da platim”, napisao je Aki na svom Facebook profilu.

Podsećanja radi, juče je počelo suđenje pevaču zbog ovog slučaja, a u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu su se pojavili majka i otac bivše modelsice.

“Preživeli smo pakao. Jednom je Andrija ceo dan i noć držao moju ćerku zaključanu. Ružica me je zvala i kroz suze me molila da je spasem. Tad mi je rekla da je tuče, ali da ne može da izađe jer ju je zaključao. Mnogo sam se uplašila, bojala sam se da je ne ubije”, izjavila je za Puls ispred zgrade tužilaštva Ružičina majka Tatjana.

Povezane vesti