Tužne životne priče farmera: Ko ne razgovara sa porodicom, a kome je majka umrla na rukama?

Cuca je teško podnela ove priče, pa se onesvestila. Svi su pokušali da joj pomognu. (foto: Pink TV/Screenshot)

Farmeri sinoć opet nisu imali ništa za jelo, pa su odlučili, gladni i tužni, da naprave emisiju Tužna priča, gde su podelili sa gledaocima sve svoje nedaće, u nadi da će se Zadruga smilovati i poslati im namirnice.

Voditelj emisije je bio  MC Nemanja, koji je ispričao kako, jednom prilikom, bolesnoj majci nije imao da kupi ručak dok je bila u bolnici, jer je u džepu imao samo 200 dinara, sto je Cuci nateralo suze na oci.

Žika je podelio da je morao da ostavi dete i suprugu jer nije mogao da ostvari normalni odnos sa majkom svog deteta. To ga je odvelo alkoholu i kako je rekao “seksualnoj i erektivnoj disfunkciji”. Sada je, kaže, funkcionalan.

Dušica je ispričala da je pre devet godina izgubila majku, koja je umrla od raka kostiju. “Brinula sam o njoj koliko sam mogla. Četiri godine sam je kupala i gledala kako joj opada kosa, nije mogla da hoda. Ja sam se uvek pretvarala da sam dobro, a moja majka je bila jaka. Ne možete da zamislite kako odrasla osoba izgleda kada dođe na kilažu odojčeta. Umrla je jako mlada, u 48 godini. Kada nam je doktorka rekla da se neće izvući, odlučili smo da je izvedemo iz bolnice i vratimo kući. Bila je toliko željna života da je i prohodala i šest meseci je bila na nogama. Tada sam pomislila da će se izvući”, ispričala je kroz suze Dušica, a Cuca je plakala sa njom.

Novi farmer Nikola je ispričao priču o devojci koja je zatrudnela sa njim, ali je abortirala jer su, tokom trudnoće shvatili da nisu jedno za drugo. Kada je devojka zatrudnela, njih dvoje su se poznavali svega dva meseca.

Stefan je potresnim i plačnim glasom pričao koliko krvi, suza i znoja ga je koštala njegova karijera. Iako su mu roditelji imućni, ipak nisu mogli da finansiraju sve što mu je bilo neophodno. Nije imao novac za reklamu, hiljade i hiljade mejlova je slao na razne adrese i niko nije hteo da mu pomogne. Dobio je priliku da nastupa u nekom klubu u Dubaiju, ali je morao da proda kola da bi kupio kartu. Na svirke je išao autobusom. Sa sestrom od strica Jelenom bin Drai ne razgovara već 10 godina, tačno onoliko koliko Jelena živi u Dubaiju. Ni ova priča nije ostavila Cucu ravnodušnom.

Marina Perazić je opisala tešku situaciju u kojoj se nalazi. “Bliži mi se 58 godina, nemam kola, nemam stan, imam 10 godina radnog staža i ne znam šta ću raditi kada izađem odavde. Imala sam nekoliko hitova u karijeri, a sada samo želim da otpevam jednu dobru pesmu, jer znam da moja muzika dotiče ljude. Imam dve prelepe ćerke, još uvek ništa ne studiraju i nadam se da će naći svoj put, koji neće biti poput mog, kojim se ređe ide”, rekla je Marina.

I Despotu je majka umrla od raka, samo što je on bio mnogo mlađi od Dušice kada se to dogodilo. Saznao je da mu je majka bolesna devet dana pre nego što je umrla jer su krili od njega da je bolesna.

Filip je ispričao da je Ružica ljubav njegovog života, i da je na sve načine pokušao da je vrati. Čak je i njeno ime istetovirao na svom telu. Da mu srce krvari zbog Ružice prvi put priznaje javno, nikome nije priznao kako se oseća. “Šest meseci nisam ni pogledao nijednu ribu, a kamoli nešto drugo”, kaže Filip iako je par dana pre ove izjave imao nešto sa Dušicom.

Cuca je teško podnela ove priče, pa se onesvestila. Svi su pokušali da joj pomognu. Zadruga im je nakon emisije poslala cigarete i čokolade, ali nedovoljna količina cigareta je izazvala samo žestoku svađu među farmerima.

Neke od ispovesti možete pogledati u sledećim klipovima:
https://www.youtube.com/watch?v=1NF5hiYIBgg
https://www.youtube.com/watch?v=8a3FWlwcKfk
https://www.youtube.com/watch?v=sUAu2zi5yow
https://www.youtube.com/watch?v=DHUhM6JMw5A

Povezane vesti

Back to Top