Search
Close this search box.

Ako je vaš muškarac ovaj horoskopski znak, verovatno je romantičan

Bruce Willis je riba u horoskopu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bruce Willis je riba u horoskopu

Ako vas je iskustvo naučilo da muškarci ne mogu da budu romantični, onda još niste naletele na frajera rođenog u pravom horoskopskom znaku.


Muškarci koji su rođeni u nekom od ova tri znaka Zodijaka pretvoriće vam život u romantični film.

Ribe

Slatki i mazni, tako bi se najkraće mogli opisati muškarci rođeni u znaku Riba s kojima vam u vezi sigurno neće nedostajati nežne reči i dodiri. Od njih nemojte očekivati velike romantične gestove jer su po prirodi sramežljivi i ne vole pompu. Muškarci Ribe šarmiraće vas spontanim romantičnim potezima kad god im se za to ukaže prilika.

Lav

Chris Hemsworth je lav

Za razliku od Riba, muškarci rođeni u znaku Lava ne zadovoljavaju se sitnicama i, kada je u pitanju romantika, vole da preteraju, piše index.hr. Spremni su na sve kako bi iznenadili voljenu osobu, ali velike romantične gestove očekuju i zauzvrat.

Bik

Bikove smo ostavili za kraj jer su romantičniji od svih znakova Zodijaka pa tako i od prethodno spomenutih. Oni su rođeni emotivci i pesničke duše koji nemaju problema ni s pokazivanjem ni s izražavanjem svojih osećanja te su skloni da se ponašaju kao frajeri iz romantičnih filmova. Jedno je sigurno – romantike vam uz muškarca Bika neće nedostajati, ali je pitanje možete li je podneti u tolikoj meri.

POSLEDNJE VESTI