Search
Close this search box.

Ako ste voleli Ubice mog oca, morate da gledate novu regionalnu seriju Uspeh

Uliks Fehmiu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Uliks Fehmiu

Ako ste obožavatelji krimi žanra i napetih priča, onda odmah morate da pogledate novu regionalnu seriju Uspeh, koju je prvi put u našem regionu producirao čuveni HBO.

Svih šest epizoda serije dostupno je sada na HBO GO striming usluzi, koju možete isprobati besplatno 30 dana!

Radnja serije smeštena je u moderni Zagreb i prati isprepletene priče četiri stranca, koji se na svoj način bore sa svakodnevicom života u gradu, a koje zauvek povezuje jedan nasilan događaj.

Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. Serija donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice.

Ovo je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

Seriju je režirao oskarovac Danis Tanović, dok su u glavnim ulogama Toni Gojanović, Tara Taler, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu i Marija Škaričić.

I dok je svih šest epizoda serije „Uspeh“ već sada dostupno na HBO GO-u, na HBO kanalu serija se emituje premijerno nedeljom od 20 časova.

Pored serije „Uspeh“, registracijom na HBO GO dobijate mesec dana besplatnog korišćenja usluge i pristup više od 5.000 sati najboljeg sadržaja među kojima su svetski poznate serije, blokbasteri, dokumentarci i crtaći za najmlađe.

https://www.youtube.com/watch?v=tvu8nbf52rM

POSLEDNJE VESTI