Amadeus bend donirao 30.000 evra

Nakon novogodišnjeg iznenađenja, predstave i besplatnih paketića koje su članovi Amadeus benda pripremili najugroženijim mališanima iz regiona činilo se da bi malo šta moglo da premaši učinjeno.

Međutim, duboko dirnuti nesrećom ali i uvereni da mogu mnogo da doprinesu momci su od tada, više nego ikad svoj fokus usmerili ka onima kojima je pomoć najpotrebnija. Iako su i prethodnih godina bili pravi humanitarci, samo od početka 2014-te su održali dvadeset besplanih koncerata a bolesnima i ugroženima donirali više od 30.000 evra!

“U svakoj prilici smatram da je krajnje neumesno i degutantno govoriti o novcu, ali ne i kada je u pitanju humanost i buđenje svesti o tome da ma koliko se skupilo i doniralo – nije dovoljno! Uvek će imati bolesnih i siromašnih sa kojima treba saosećati i pružiti im što više!” kaže Aleksandar Stanimirović klavijaturista i menadžer Amadeusa i dodaje:

“Tačno je da smo održali više od 20 koncerata i donirali više desetina hiljada evra ugroženima. To je novac koji smo zaradili na našim nastupima u inostranstvu i uneli u Srbiju. Ovo je tek početak i nećemo se zaustavljati. Sreća i zahvalnost u očima dece i ljudi kojima smo pomogli ne može se meriti sa svim blagom ovog sveta!”

Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top