Glumica zadržana na psihijatriji: Gola i bosa šetala ulicama 60 dana

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Amanda Bynes, nekadašnja Nick zvezda i glumica, smeštena je u psihijatrijsku bolnicu nakon što je gola šetala ulicom. Ona je zaustavila taksistu proteklog vikenda, rekla da je prolazi napad koji je doživela, a potom tražila da zove policiju koja je brzo reagovala.
Amanda je trebalo da provede u bolnici samo 72 sata, ali su lekari rešili da je zadrže. „Iako se oporavlja, smatrali su da bi dodatna terapija pomogla“, rekao je neimenovani izvor, prenosi TMZ. Detalji o njenom stanju, nakon godina zloupotrebe narkotika i alkohola, ali i dijagnoze bipolarnog poremećaja, počeli su da izlaze na svetlost dana. Glumica je nađena tek posle nekoliko dana od kako je nestala iz svog doma. Njena kola su pronađena u Long Biču, što je 60 kilometara od njene kuće i 35 kilometara od Los Anđelesa gde je pronađena gola na ulici.
Amanda Bynes u mladosti
Izvori tvrde da je Amanda stopirala od Long Biča ili koristila javni prevoz. Poslednji put kada je viđena, da ju je neko prepoznao na ulici, bilo je dan pre hospitalizacije i tada je imala odeću na sebi. Glumica je u jednom trenutku vozača automobila koji se zaustavio kada je stopirala zamolila da je odveze na Beverli Hils, a potom i vrati na mesto s kojeg je povezao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI