Amanda Bynes 4 godine kasnije: Imala sam probleme sa drogom, a ne mentalnim zdravljem

Četiri godine nakon serije problematičnog ponašanja, hapšenja i nadapa na druge poznate ličnosti – na TwitteruAmanda Bynes spremna je da priča o svemu što se dogodilo.

Američka glumica našla se na naslovnoj strani novog izdanja magazina Paper, a u velikom intervjuu koji nosi naziv Amanda Bynes ruši internet, otkrila je da se sramoti svog ponašanja, koje joj je preko noći koštalo slave, ali i normalnog života.

“Sramim se i stidim svih stvari koje sam rekla. Ne mogu da vratim vreme, ali da mogu, bih. Žao mi je što sam bilo koga povredila i lagala, sve te stvari me izjedaju iznutra. Osećam se grozno, muka mi je i tužna sad. Sve za šta sam radila tokom života, uništila sam kroz Twitter. Naravno, nije krivica Twittera – moja je,” ispričala je ona u intervjuu za magazin.

Glumica, koja se proslavila devedesetih ulogom u dečijim serijama All That i The Amanda Show, kaže da je već četiri godine trezna i čista, te da studira na Modnom institutu za dizajn. Ipak, 2014. godine osuđena je na uslovnu kaznu zbog vožnje u pijanom stanju.

Tada je krenuo njen sunovrat, koji je kulminirao serijom šokantnih tvitova u kojima se obračunavala za poznatim ličnostima, ali i ocem, koga je optužila za lažno zlostavljanje.

“Svi smo različiti, ali kod mene je konzumiranje marihuane sa drugim drogama i alkoholom izazivalo groznu reakciju. Učinilo me je drugačijom osobom. Ja sam zapravo fina. Nikada ne bih rekla nešto što bi povredilo ljude,” ispričala je ona i dodala da je nedostatak posla i korišćenje droga doprinelo njenom stanju.

“Nisam imala svrhu u životu. Od malena radim, a od jednom sam postala besposlena. Imala sam mnogo vremena koje sam koristila da se naduvam i takva bih bila ceo dan. Sedela sam kod kuće, duvala, gledala TV i tvitovala. Nikada nisam koristila heroin, met i slično, ali neke stvari koje su bezopasne, donesu mnogo više nevolja,” rekla je ona.

Istovremeno, Amanda je završila u psihijatrijskoj ustanovi. Tada je napisala da boluje od bipolarnog poremećaja, što je kasnije obrisala. Sada kaže da nema mentalnih problema, niti ih je ikada imala.

“Nije zabavno kad vam ljudi postavljaju dijagnoze. To mi je baš smetalo. Ako demantuje i kažete im o čemu je reč, neće vam verovati. U mom slučaju, moje ponašanje je bilo takvo zbog korišćenja droga i kad god nisam bila na drogama, bila sam normalna. Znam da je moje ponašanje bilo čudno ljudima, jer su pokušavali da dokuče šta nije u redu sa mnom,” ispričala je Bynes.

Amanda Bynes nada se da će se vratiti glumi, ali i predstaviti liniju odeće. Nada se da će njena priča pomoći drugima. “Budite jako, jako obazrivi jer možete da izgubite sve i uništite život – kao što sam uradila ja,” kaže ona.

Povezane vesti

Back to Top