Prati nas

Extra

Amber Rose ponovo proziva Kardashianke i bivšeg

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Iako su mnogi pomislili da se verbalni rat između Amber Rose i Kardashian porodice završio nakon što su ona i Kim Kardashian objavile zajednički selfi, starleta je dokazala drugačije. Nedavno je ponovo javno isprozivala svoje rivalke, ali i bivšeg dečka, Kanya Westa.

Amber je osetila potrebu da istakne kako ne mrzi poznate sestre, već samo ne podržava njihove postupke.

“Realno, jedini razlog zbog kojeg te devojke imaju karijere, jeste činjenica da se njihova starija sestra malo zabavila ispred kamere”, rekla je Rose, aludirajući na kućni video koji je Kim snimila.

Kanye West i Amber su bili zajedno dve godine pre nego što su raskinuli 2010. godine.

Kanye West i Amber su bili zajedno dve godine pre nego što su raskinuli 2010. godine.

Starleta nije štedela reči ni kada je njen bivši, u pitanju. Naime, jednom prilikom reper je izjavio kako je morao da se istušira 30 puta nakon raskida sa Amber. Ove reči su očigledno toliko povredile starletu da je odlučila da pokrene akciju protiv muškaraca koji se sa nepoštovanjem ponašaju prema bivšim partnerkama.

“Stalno se suočavam sa sličnim situacijama. Skoro mi se desilo da je moj bivši javno rekao kako je morao da se istušira 30 puta nakon što je bio samnom. Bili smo srećni dok smo bili zajedno, a sada kada nismo ponižava me… To nije fer”, rekla je za New York Daily News. 

Kaneya sa druge strane ne dotiču njene reči: “Da je Kim htela da bude samnom kada sam ja to hteo, ne bi ni bilo Amber Rose”.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Bitch

    14. 06. 2016. at 18:16

    E moja Amber mnoge su se zabavile pred kamerama, a nisi napravila ono sto je Kim ☺

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top