Search
Close this search box.

Američka voditeljka oduševljena: U Crnoj Gori ljube se tri puta

Ne razume naše običaje (foto: screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ne razume naše običaje (foto: screenshot)

Popularna američka voditeljka i glumica Kelly Ripa vratila se sa godišnjeg odmora tokom kog je posetila Crnu Goru, a ona je dogodovštine sa letovanja ispričala u svojoj emisiji Live with Kelly and Michael.

Kelly je svom kolegi Michaelu Strahanu i publici ispričala za običaj sa naših prostora gde se ljudi ljube tri puta, a na kraju se našalila i dodala kako je mislila da joj se svi udvaraju.

„Bila sam u Crnoj Gori. Mi u Americi se ljubimo jednom, u Evropi duplo više, i ja tu uvek zabrljam. Onda sam otišla u Crnu Goru i tamo se ljube tri puta! Bila sam ubeđena da mi se svi nabacuju. Svi u ovoj zemlji me žele! Suprug mi je potom objasnio da je tu zapravo običaj da se ljube tri puta. To je iscrpljujuće i svaki put sam pogrešila! Stalno sam slučajno ljubila ljude u usta!“, rekla je popularna voditeljka.

Video iz emisije na svom Facebook profilu objavila je voditeljka američke televizije ABC, Tanja Babić, koja je kao mala živela u našoj zemlji.

I kiss three times! No, really! I’m in tears laughing at Kelly Ripa & Michael Strahan on LIVE with Kelly and Michael talk about how people in Montenegro (& Serbia) kiss on the cheek three (not two!) times. My childhood was spent trying to figure out which cheek to start with. #FunFact: the three kisses symbolize the holy trinity.

Posted by Tanja Babich ABC7 on четвртак 20. август 2015.

POSLEDNJE VESTI