Search
Close this search box.

Kelly Ripa iskreno: Zbog botoksa se nisam smejala 6 meseci

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Šest meseci nije mogla da se nasmeje zbog botoksa (foto: Wenn)

Obično je uvek nasmejana i sjajno raspoložena na malim ekranima, ali, po sopstvenom priznanju, Kelly Ripa jedno vreme nije mogla da se nasmeje.

Ne zbog toga što je bila tužna, već zbog lošeg botoksa. „Ispričaću vam nešto što nikada nisam nikome“, rekla je voditeljka jutarnjeg programa Live! With Kelly. „Pre godinu dana imala sam loše iskustvo sa botoksom, I bilo je baš strašno. Ubrizgala sam ga u svoju ‘dobru stranu’ tako da sam tada imala dve loše strane. Ne šalim se“, priznala je 46-godišnja bivša glumica.

„Tokom perioda od šest meseci ljudi su me stalno zapitkivali ‘Šta nije u redu sa Kelly? Više se ne smeje’, a ja bih rekla ‘Smejem se'“, dodaje Ripa.

U emisiji otkrila tajnu o lošem botoksu (foto: Screenshot)

Otkrila je i da je na ubrizgavanje botoksa naterala ‘kuč**sta faca’, kakvu imaju mnoge žene u srednjim godina, te se zbog toga odlučuju da to promene kozmetičkim putem.

„Stavila sam botoks u čelo jer su me mnogi pitali pre toga: ‘Jesi li dobro? Šta nije u redu?’ A ja bih pitala: ‘Dobro sam. Zašto?’ ‘Pa izgledaš malčice besno’. Tada sam rekla sebi: ‘Vreme je za botoks!“.

Međutim, izgleda da se prevarila.

POSLEDNJE VESTI