Search
Close this search box.

Američki r&b izvođač Qpid snima spot na Ohridu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Izgleda da prostori bivše Jugoslavije u svetu šoubiznisa postaju sve interesantniji i bliži zapadnim tržištima. Tako ne čudi činjenica da će novi r’n’b izvođač Qpid 5. septembra na Ohridskom jezeru u Makedoniji snimati svoj novi spot.

Razlog snimanja u Ohridu je pobeda na ovogodišnjim Sunčanim Skalama sa numerom Under the radar, čime je mladi Amerikanac dobio jednu od nagrada, odnosno snimanje spota od makedonske produkcijske kuće. Pesma koja će se ekranizovati je Turn it up, a premijerno prikazivanje spota je zakazano na mnogim svetskim portalima i muzičkim kanalima, nakon zavšrene postprodukcije.

Ukoliko niste bili upoznati sa njegovim radom, evo malog upoznavanja. Qpid je mladi američki r&b i hip hop izvođač iz Los Angelesa. Otkriven je od sa 16 godina kad je izdao svoj album prvenac godinu dana nakon za Sony Music. Kao član dua QWAN, postigao je veliki uspeh širom sveta i nastupao je sa izvođačima poput 50 Centa, Ališe Kiz i drugih.

U 2010. godini, odlučio je da se fokusira na solo karijeru, pa je počeo je da radi sa poznatim producentom Red One studijom u Stokholmu i sa ekipom muzičara  koji svojim radom stoje iza uspeha Lady Gage, Dženifer Lopez i drugih pop zvezda.

POSLEDNJE VESTI