Prati nas

Extra

Ana Cakić o 2-mesečnoj vezi sa Veljkom: ‘Trajalo je predugo’

(foto: Instagram/veljkoraz96)

(foto: Instagram/veljkoraz96)

Nakon samo dva meseca, Veljko Ražnatović Ana Cakić stavili su tačku na romansu, koja je svakodnevno punila novinske stupce, a sve do danas se ovim povodom nije javno oglašavala manekenka, koja tvrdi da joj nikada nije smetalo to što su je predstavljali kao Veljkovu devojku (ili sada bivšu devojku Cecinog sina), ali da ipak više voli kada za nju kažu da je model.

“Ja i Veljko smo prvo bili super drugari, čak sam ja nalazila Veljku devojke, pa je to preraslo u neku romansu, a kasnije sam upoznala i Anastasiju koja je sada moja drugarica, u super smo odnosima. Veljko je sada moj drug, nije tu bilo nekakve rasprave, prosto ta veza je trajala dva meseca, za mene i previše, jer ja da sam na njegovom mestu, moje veze bi trajale dva dana. On je super izdržao i to je to, sada smo opet prijatelji”, iskrena je Cakićeva u intervjuu za Telegraf.

“Da, ja sam sa velikim znanjem ušla u kavez sa lavom, ne kajem se zbog bilo čega, i za dva meseca sam s njim proživela nešto što nisam proživela u vezi od četiri godine. On je divan momak, i za svoje godine, i za svoje ime, on je divan”, zaključila je Ana.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Lolita

  16. 03. 2017. at 12:11

  Cuj je molim te…

 2. Svichky

  16. 03. 2017. at 18:11

  decaaaa

 3. G.W

  16. 03. 2017. at 22:27

  Ok, jadna je kao što i izgleda.. :/

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top