Search
Close this search box.

Ana i Bastian kupuju kuću u Srbiji

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ana i Bastian Schweinsteiger trenutno borave u Beogradu, u kome nekadašnja teniserka pazi na trudnoću. No, par je ovoga puta rešio da pazari i nekretninu u Srbiji, te trenutno gledaju različite lokacije na kojoj bi mogli da izgrade dom. Za sada je to jezero Palić, ali i Fruška gora. 

„Ana i Bastijan su shvatili da će njihov život u Beogradu, kada se Ana bude porodila, biti pod lupom javnosti i stalnim praćenjem paparaca. Zato su odlučili da pre njenog porođaja pazare imanje na Paliću gde će izgraditi kuću kako bi na miru mogli da uživaju sa naslednikom daleko od gradske vreve. Oni su agentima za nekretnine rekli da druga opcija može biti Fruška gora, ali deo koji nije mnogo naseljen i da im komšije budu udaljene. Zainteresovani su i za imanje na kojem je već izgrađena kuća, ali su više za to da bude u etno-motivima,“ otkriva naš izvor Blicai dodaje:

Agenti su im tokom sadašnjeg boravka pokazali nekoliko opcija, ali ne znam šta su odlučili. Ostalo je bilo da razmisle, dogovore se pa će im preko advokata javiti da li žele da pazare neku od ponuđenih opcija. U odabiru im pomaže i Anin tata jer je svestan da u Beogradu neće imati mir koji žele, naročito ako teniserka prelomi da se porodi ovde. Sve i da se ne porodi u Beogradu, oni će već prvih meseci dovesti bebu u Srbiju, a tada im ne gine trka sa medijima i radoznalim pogledima. Kako je Ana prošle godine vodila Švajnija na Palić, oboje su bili oduševljeni prirodom i energijom koju su tamo osetili. Zato je upravo Subotica grad u kojem žele da se skuće.“

Inače, Ana i njen suprug znaju i pol bebe, ali odbijaju da to podele sa javnosti.

„Ona je saznala pol bebe, ali osim njihovih roditelja i kume nikome drugom nisu otkrili da li čekaju sina ili ćerku kako to ne bi dospelo u medije. Ana je i trudnoću potvrdila tek kada je bila sigurna da je sve u redu i to ne za neki magazin, već na svom Instagram profilu. Tako će biti i ovog puta kada bude odlučila da otkrije pol. Ona i Švajni uveliko se dogovaraju kako će opremiti sobu i šta im je sve potrebno za dolazak bebe, kao i kako će se organizovati oko svega. Presrećni su, što se može videti po njihovim osmesima i jedva čekaju Anin porođaj,“ kaže izvor blizak porodici Ivanović.

Ani će svakako biti potrebna pomoć, ne samo u početku već i kasnije oko brige o bebi, zato uveliko razmišljaju da angažuju dadilju. To za njih nije nimalo lak posao jer to mora da bude osoba od poverenja, da ima dobre preporuke i da je pouzdana. Advokati ih svakako savetuju da se napravi poseban ugovor za dadilju kako bi bili sigurni da detalji njihovog života ili fotografije bebe ne dospeju u javnost. Bitno im je i da o njihovom nasledniku brine stručno lice pa je samim tim izbor sužen na patronažne sestre, odnosno babice.“

POSLEDNJE VESTI