Ana i Filip – definitivno kraj! Da li je Edita kriva?

Par je stavio tačku na svoju vezu posle 6 godina! (foto: Arhiva) Iako su se nekoliko puta do sada mirili posle raskida, izgleda da je ovog puta definitivno kraj.
Posle šest godina veze, Ana Bebić i Filip Miletić su stavili kraj na svoju ljubav. Ali hrvatska pevačica je, čini se, htela da izbriše svako sećanje na ovu ljubav pa je sa društvenih mreža uklonila sve zajedničke fotografije sa bivšim dečkom. Par je imao mnogo zajedičkih fotki, nastalih tokom duge veze ali to nije sprečilo Anu da svog bivšeg izbriše iz života, makar preko Facebooka, pa nam ostaje da se zapitamo da li je možda njegovo neverstvo dovelo do bolnog prekida veze. Ana je Filipa izbrisala i sa društvenh mreža (foto: Kurir) Prvi i najduži raskid bio je 2011. godine, takođe zbog navodnog Filipovog neverstva. Međtim, posle pomirenja, Ana je tvrdila kako ljubomore u njihovoj vezi nema, te da bezrezervno veruju jedno drugom. Sve donedavno, kada se u njihovu ljubav umešala treća osoba. Izvori bliski paru tvrde da je za konačni krah veze 28-osmogodišnje bivše učesnice Operacije trijumf i pet godina starijeg hitmejkera kriva Edita Aradinović.
edita_aradinovic_filip_miletic
Fotografija sa Filipom koju je Edita postavila na Instagram
Članica grupe Ministarke je sarađivala sa Miletićem na svojim pesmama, a simpatije između njih dvoje su se javile još na snimanju pesme Uno momento sa Severinom, koju su radili Aspirinci, dodao je izvor, a da je poslovna saradnja preprasla u nešto više neposredno potvrdila i sama Edita nedavno, objavivši fotografiju sa Filipom sa proslave svog 22-og rođendana.

POSLEDNJE VESTI