Prati nas

Extra

Ana Grubin: Maltretiraju me za stvari koje radi svaki drugi Srbin!

Progovorila o nemilom događaju! (foto: Facebook)

Progovorila o nemilom događaju! (foto: Facebook)

Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin osuđena je od strane javnosti i medija za kršenje zakona jer je nepropisno parkirala svoj automobil i pre nego što je slučaj došao do sudije. Iako je u osmoj nedelji trudnoće i naređeno joj je strogo mirovanje od strane lekara, voditeljka ne može da se opusti jer informacije koje svakodnevno stižu do nje od strane medija narušavaju njeno zdravstveno stanje.

Ona je juče za jedan dnevni list izjavila: “Ovo što naša policija radi je za njihovu profesiju sramota. Bolje da se bave zakonom nego da ćaskaju sa novinarima. Zbog toga se neću pojaviti u ponedeljak na zakazanom razgovoru”.

Pozvali smo voditeljku da nam prokomentariše na šta je tačno mislila, te da li će se pojaviti na zakazanom razgovoru.

“Meni je prepisano strogo mirovanje te ceo slučaj vodi advokat. Što se tiče ove cele ujdurme prosto je neverovatno do kojih razmera je otišao jedan saobraćajni prekršaj. Počinje ozbiljno da me brine ko ovo toliko plasira, potencira i zašto? Ovo su stvari koje se rešavaju na sudu a ne u novinama i to bi predstavnici zakona trebalo da znaju. Ja se zaista ne stidim svojih prekršaja, jer nisam ubila nikoga. Bilo je i mnogih gorih “zlodela”, pa nije pokrenuta ovakva antikampanja protiv mene. Eto, na primer, prošle zime sam išla sa neke proslave, popila sam nekoliko čašica alkohola, nesvesna koliko je to u promomilima i krenula automobilom ka kući. Policija me zaustavila, alkometar je pokazao pozamašan procenat alkohola, ali su policajci uvideli da sam sposobna da se odvezem i bez ikakvih problema sam se vratila kući”, kaže Ana i dodaje da vozi od svoje 18. godine i da je samo jednoj imala ovakvu situaciju.

“Od svoje osamnaeste godine možda sam imala još jedan ovakav slučaj, a jednom sam vozila prebrzo i prošla kroz crveno. Na žalost, imala sam i dva udesa, ali na sreću niko nije bio povređen. Ali očigledno je da u ovoj zemlji jedino Ana Grubin radi takve stvari, pa se sada oko toga diže opšti haos. Mi građani grešimo i plaćanje grešaka nam je neminovno. Ipak, kada kažu.”Svi su isti pred zakonom”, ja se samo nasmejem. Pa silovatelji izađu posle godinu dana iz zatvora i niko ne zna šta su uradili. Oni mogu da nastave svoj život kako žele, dok nas, javne ličnosti osuđuju i maltretiraju mesecima za nešto što se dešava svakom drugom stanovniku.”

2 komentara

2 Comments

  1. ivan

    22. 01. 2015. at 12:45

    ma anci zabole te…

  2. boba

    23. 01. 2015. at 15:22

    Zasto zena u drugom stanju ne miruje kod kuce ,kad ima rizicnu trudnocu ,ne zove se dzabe drugo stanje ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top