Ana Sević: Laž je da ne dozvoljavam Darku da viđa dete

Od kako je pevač Darko Lazić doživeo saobraćajnu nesreću 23. oktobra, njegova bivša partnerka Ana Sević je u bolnici bila tek nekoliko puta, pokušavajući da se pritom sakrije od novinara.

Ona nije želela da komentariše navode medija i razne priče o njenom odnosu sa Darkom, kao i njegovom porodicom, kao i o tome da li mogu da viđaju Lorenu, ćerku koju je pevač dobio dok je bio u braku sa njom.

Ana je sada rešila da putem advokata saopšti o čemu je zapravo reč pa je pismo poslala jednom magazinu.

“Nije tačno da ne dozvoljavam viđanje deteta! Nakon rastanka sa Darkom rekla sam im da mogu da viđaju Lorenu kada god žele. Pored toga, Lorenina baba nema 80, već manje od 50 godina, i uvek se nalazila pri ruci i meni i Darku za vreme trajanja našeg zajedničkog života, kada smo zbog poslovnih obaveza bili sprečeni da vodimo računa o Loreni. Pored toga, sada ja postavljam pitanje zbog čega je bitno šta misli tetka Zorica,” poručuje Ana Sević za Svet i dodaje:

“Takođe, pitanje viđanja i vaspitanja deteta jeste pitanje o kojem roditelji odlučuju zajednički i sporazumno, i naglašavam još jednom da nema nikakvih problema u vezi sa viđanjem Lorene. U tom smislu, Darko i ja smo se dogovorili da dete pripremi psiholog za ono što predstoji, a to je da dete vidi svog oca u veoma lošem trenutku, odnosno veoma teškom zdravstvenom stanju.”

“Glavnog problema očigledno su svesni samo lekari koji vode računa o njegovom zdravstvenom stanju, a sve opet imajući u vidu uzrast deteta, te da isto nespo**o može proizvesti veoma teške psihičke posledice na dete. Što nije ni u interesu deteta, niti u bilo čijem interesu. Ja sam u više navrata u bolnici pokazivala Darku Lorenine slike i snimke i on je saglasan sa svim navedenim. Darko u svakom momentu zna gde je i šta radi njegova ćerka,” objasnila je Sevićeva.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.