in

Ana Sević potvrdila da je trudna

Pevačica i voditeljka Ana Sević potvrdila je da je u drugom stanju, nakon što se u poslednje vreme spekulisalo da čeka dete sa svojim emotivnim partnerom Danijelom Nedeljkovićem.

Ona je radosnu vest da će ponovo postati majka podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

“Naša mala porodica će postati bogatija za još jednog člana. Beskrajno se radujemo i nema reči kojom možemo opisati sreću i zahvalnost Bogu na ovom daru i još jednoj najvećoj sreći. Pre nekoliko dana smo uradili prenatalni test, tako da uskoro očekujemo rezultate koji će nam pokazati genetsko zdravlje, ali i pol bebe,“ napisala je ona.

View this post on Instagram

💕 Nasa mala porodica ce postati bogatija za jos jednog clana 🥰 Beskrajno se radujemo i nema reci kojom mozemo opisati srecu i zahvalnost Bogu na ovom daru i jos jednoj najvecoj sreci ❤️💕🙏🏽 Pre nekoliko dana smo uradili VERAgene prenatalni test, tako da uskoro očekujemo rezultate koji će nam pokazati genetsko zdravlje, ali i pol bebe. 🤗 Sama procedura za obavljanje VERAgene testa je više nego jednostavna i bezbolna, mama daje samo venski uzorak krvi a tata bris iz usta ,a dobija se izveštaj o preko 100 genetskih stanja! 🧬 Za svoje bliznje uvek biram najbolje tako da sam lako donela odluku da ovaj test uradim bas kod njih ☝🏽 Sve pohvale za @veracitysrbija #veracity 💕🎉🎉🎉

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

„Sama procedura za obavljanje testa je više nego jednostavna i bezbolna, mama daje samo venski uzorak krvi a tata bris iz usta, a dobija se izveštaj o preko 100 genetskih stanja”, napisala je Ana na Instagramu i pohvalila kliniku na kojoj je obavila pregled.

Inače, Ana Sević iz braka sa Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu, dok je on sa svojom drugom suprugom Marinom dobio sina Alekseja.

Inače, prošle godine se pisalo da je Ana raskinula sa Danijelom, što je donekle i potvrdila.