Anarhija na ‘Farmi’: Svako protiv svakoga (VIDEO)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Farma (Foto: Screenshot)

U najgledanijem rijalitiju vlada anarhija! Takmičari nikako ne mogu da se dogovore ko će šta da radi. Zato je zadruga rešila da svako od farmera kaže dve osobe za koja smatra da su najviše kriva za haus koji vlada na imanju u Lisoviću. Najviše glasova su poneli gazdarica Ceca Jovanović, Sani Trik FX i Lepi Mića – koji je u ovoj sezoni rešio da ništa ne radi.

„Ja poštujem Mićin stav, ali on je jedan od glavnih krivaca jer povodljivi ljudi usvajaju njegovo mišljenje, pa onda niko ne radi“, izjavio je Žika Viva Romana, a sa njim se u potpunosti složio Crni.

O gazdarici modelsici farmeri su imali mnogo toga da kažu. Naime, oni nikako ne mogu da joj oproste što nije htela da im donese hranu sa pijace i zato što nema ama baš nikakav autoritet.

Za najvećeg krivca proglasili su Sanija. „Ti misliš da je cela farma tvoja i pogrešno savetuješ Cecu, glumiš joj potparola“, rekao je Nemanja MCN i odmah potom započeo žestoku raspravu sa Sanijem u koju su se uključile i Natalija Trik FX i Zorica Mrković.

Pogledajte video svađe:

https://www.youtube.com/watch?v=olN-426FKMg

POSLEDNJE VESTI