Search
Close this search box.

Evo zašto je Natalija Trik Fx napustila ‘Farmu’ (VIDEO)

Natalija Trik Fx ( foto: facebook )

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Natalija Trik Fx ( foto: facebook )

Denseri Natalija i Sani Trik Fx gostovali su u emisiji Ognjena Amidžića i otkrili par zanimljivih detalja o svom učešću u rijalitiju Farma, kao i o spekulacijama da žive od socijalne pomoći.

Sani priznaje da je oduševljen svojim učešćem na Farmi i smatra da se njegovo ponašanje dopalo publici.

„Sticajem okolnosti, morao sam da napustim imanje. Kada su mi rekli za drugi smrtni slučaj, nakon što sam bio nepun dan na imanju, mislio sam da se šale sa mnom jer je bio 1. april,“ kaže Sani.

Njegova supruga Natalija, otkriva da je Farmu napustila zbog zdravstvenih problema čijem je pogoršanju doprinela njena tadašnja rijaliti cimerka Jelena Golubović: „Ja sam imanje napustila zbog Jelene Golubović i toga što je u sve stavljala ljutu papriku, a ja imam problema sa želucem i ne smem da jedem ljuto“.

Ovaj bračni par demantovao je glasine koje su se nedavno pojavile u medijima da žive od socijalne pomoći.

„Nismo socijalni slučajevi. Nismo ni prebogati, živimo jednim pristojnim životom, ali nikada nismo bili u socijalnom. Meni je najteže bilo zbog deteta, jer ga je bilo sramota pred drugovima zbog takvih priča. Nije tačno da nemamo posla, radimo i ponovo su aktuelne neke naše stare pesme. Nastupamo, pevamo na svadbama i krštenjima i imamo dosta posla,“ rekla je pevačica.

POSLEDNJE VESTI