Prati nas

Opšti haos: Neviđeni sukobi i vređanje na ‘Farmi’ (VIDEO)

Stefan gađa Sašku (foto: Screenshot)

Stefan gađa Sašku (foto: Screenshot)

Svađe na Farmi 7 nisu ništa novo. Da li je to zbog nedostatka hrane, loših higijenskih uslova ili nečeg trećeg, te svađe i sukobi postaju toliko žestoki da neretko mora da reaguje i obezbeđenje.

Najnoviji sukob na imanju dogodio se nakon sinoćne žurke kada je Ceca Jovanović izjavila da Stefan Jakovljević ne zna da peva. U svađu se umešala i Saška Karan, koju je mladi pevač počeo da vređa uz najgore moguće psovke. “P**i k**ac ku*vo šugava”, vikao je, “Dođi da te j**em u usta d**ljo jedna”, nastavljao je. Ni Saška mu nije ostala dužna, rekavši: “Neka ti p*ši mama ološu jedan”. Iznerviran, Stefan je nakon toga pogodio Sašku časom, a ona je počela da ga gađa i poliva vodom iz flaše, koja se prolila po Nemanji MCN-u, te se i on uključio u žestoki sukob i vređanje pevačice.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Zorica Marković Keva je jedva uspela da zaustavi Stefana da fizički ne nasrne na Sašku, koju su ostali farmeri odvukli napolje. Jakovljević je ključao od besa i nastavio je vređanje i napolju: “Ku**o smrdljiva, je**m li te u usta. Pi*aću po tebi, ku**o”.

Izgleda da nezapamćene uvrede i psovke nisu bile dovoljne, pa su Nemanja i Stefan izbacili Saškin krevet iz spavaće sobe. “Spavaj napolju ku**o smrdljiva, vikao je Nemanja, Dođi da te svi je** mo, na mom ku**u ćeš spavati, pi** o brkata”. Cecu su na kraju svi optužili da je najveći provokator i da se zbog nje sve dogodilo.

Pogledajte kako je ovaj žestok obračun između farmera izgledao:

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top