Stanija otkriva koliko novca je zaradila od rijalitija

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili su glavni favoriti u šestoj sezoni rijalitija Farma, u kome je pobedu odnela starleta nakon što je Golubović napustio imanje samo nekoliko dana pred finale.

Njih dvoje su tokom trajanja rijalitija bili u prijateljskim odnosima, međutim, na kraju ih je posvađao novac. Kristijan je smatrao da je zaslužan za Stanijinu pobedu i da mu pripada polovina njene nagrade u iznosu od 50.000 evra.

Nakon bitke koju su vodili oko novca, Stanija je ispunila dato obećanje i dala Kristijanu 25.000 evra, ali se ispostavilo da je Dobrojevićeva zaradila dosta više.

„Ja sam od rijalitija uzela 70.000 evra. Je l’ treba nekom da polažem račune od čega živim? U svakom slučaju, sve sam zaradila sa svojih deset prstiju. Bilo je tu imućnih momaka koji su mi poklanjali putovanja i to je sasvim OK. Sve ostalo sam zaradila sama na častan i pošten način“, ispričala je starleta za Puls, nakon čega su ponovo počele da kruže priče o istoj temi.

Kristijan ipak nije dobio polovinu nagrade? (foto: Screenshot)

Ako je od Farme zaradila 70.000 evra, Kristijanu je trebalo da isplati 35.000 evra. Njeno obrazloženje je tada bilo da je dobila samo 25.000 i da mu je dala polovinu nagrade, kako prenosi Svet.

Ne znamo šta je prava istina, ali ostaje nam da vidimo da li će se oglasiti i žestoki momak i razjasniti šta se zapravo dogodilo.

POSLEDNJE VESTI