Zavirite u luksuzni pentahus Stanije Dobrojević, vredan 150 hiljada evra

Starleta Stanija Dobrojević kupila je luksuzan penthaus od 120 kvadrata u Rumi, a za nekretninu je iskeširala oko 150.000 evra.
Ona je sada otvorila vrata svog novog doma koji je još uvek u procesu rada, ali je većina stvari urađena, dok se čeka nameštaj, a potom da se useli zajedno sa svojim dečkom Markom Markovićem.
„Zidovi su još uvek prazni, al završili smo fazu krečenja, postavili kristalne lustere, zidne lapme takođe. Kuhinja se još uvek radi, nije završena, fale ručke neke… Još svašta nešto ima da se završi. Terasa je jedino ful opremljena, očišćena…“ priča starleta. „Kamin je gotov, prelepo izgleda. Vešeraj mi je u procesu rada, tu će biti veš mašina, sušilica, sve skalamerije. Cipelarnik još uvek čekam“, pričala je Stanija dok je pokazivala svaki deo raskošnog stana. „Kupatilo je u procesu. Ima tu svašta da se uradi, dolazi veliko ogledalo. Inače, stan mi je pun ogledala i kristala. Tu je i mala bjuti soba, moja omiljena soba gde će biti sva moja garderoba, tašnice… I spavaća soba sa ogromnim plakarom,“ rekla je starleta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI