Kija Kockar preotela je Staniji Dobrojević posao vredan hiljade evra!

Kija Kockar preotela je Staniji Dobrojević posao i u svoj džep ubacila nekoliko hiljada evra.

Pobednica “Farme” dobila je ponudu od jedne sportske kladionice da bude njihovo zaštitno lice, međutim, pošto su pregovori predugo trajali, a Stanija je bila i dosta “jaka” sa cifrom koju je tražila, oni su odlučili da pokušaju sa Kijom, koja je na kraju i postala njihovo zaštitno lice.

“U poslednje vreme kladionice se dovijaju kako da privuku što više klijenata baš kod njih da se klade, tako da su pribegli i metodi unajmljivanja poznatih lica u reklamne svrhe,” počinje izvor Sveta.

“Vlasnicima ovog lanca kladionica pala je na pamet Stanija kao neko ko je zgodan, popularan, vodi računa o ishrani i svemu i posle nekog vremena uspeli da stupe u kontakt sa njom pošto je bila u Americi. Međutim, pošto ona, dok je bila preko, nije bila toliko uz telefon, pa su se pregovori otegli,” nastavlja izvor.

“Drugi jako bitan faktor je bio i taj što ona nije znala kad će tačno da se vrati u Srbiju, da bi mogli da otpočnu saradnju, a na sve to tražila je i malo poveći honorar. Pošto im je dogovor sa Stanijom bio na klimavim nogama, odlučili su da probaju da pregovaraju sa Kijom, i uspeli su,” kaže izvor Sveta i objašnjava:

“Za vrlo kratak period su se dogovorili oko uslove i cena. Kažu da je bila vrlo razumna oko honorara, a pošto je korona i nema puno obaveza, realizacija ideje je lakše mogla da se sprovede. Tako da je na kraju Kija postala promo lice.”

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.