Search
Close this search box.

Kija Kockar preotela je Staniji Dobrojević posao vredan hiljade evra!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kija Kockar preotela je Staniji Dobrojević posao i u svoj džep ubacila nekoliko hiljada evra.

Pobednica “Farme” dobila je ponudu od jedne sportske kladionice da bude njihovo zaštitno lice, međutim, pošto su pregovori predugo trajali, a Stanija je bila i dosta “jaka” sa cifrom koju je tražila, oni su odlučili da pokušaju sa Kijom, koja je na kraju i postala njihovo zaštitno lice.

“U poslednje vreme kladionice se dovijaju kako da privuku što više klijenata baš kod njih da se klade, tako da su pribegli i metodi unajmljivanja poznatih lica u reklamne svrhe,“ počinje izvor Sveta.

„Vlasnicima ovog lanca kladionica pala je na pamet Stanija kao neko ko je zgodan, popularan, vodi računa o ishrani i svemu i posle nekog vremena uspeli da stupe u kontakt sa njom pošto je bila u Americi. Međutim, pošto ona, dok je bila preko, nije bila toliko uz telefon, pa su se pregovori otegli,“ nastavlja izvor.

„Drugi jako bitan faktor je bio i taj što ona nije znala kad će tačno da se vrati u Srbiju, da bi mogli da otpočnu saradnju, a na sve to tražila je i malo poveći honorar. Pošto im je dogovor sa Stanijom bio na klimavim nogama, odlučili su da probaju da pregovaraju sa Kijom, i uspeli su,“ kaže izvor Sveta i objašnjava:

„Za vrlo kratak period su se dogovorili oko uslove i cena. Kažu da je bila vrlo razumna oko honorara, a pošto je korona i nema puno obaveza, realizacija ideje je lakše mogla da se sprovede. Tako da je na kraju Kija postala promo lice.“

POSLEDNJE VESTI