Search
Close this search box.

Bivši robijaš Kristijan Golubović iz rijalitija preti smrću Staniji Dobrojević

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bivši robijaš Kristijan Golubović, trenutno učesnik rijalitija „Zadruga“, koji se emituje na televiziji Pink, sinoć je u prenosu uživo javno pretio smrću Staniji Dobrojević ako mu se ne izvini zbog toga što je rekla da on nije biološki otac svoje ćerke.
Golubović je tokom emisije “Pitanja gledalaca” prvo uputio niz uvreda na račun Stanije, da bi potom ustao i izgovorio direktnu pretnju smrću. “Navikao sam da uvredim dro*u. Dame nikad nisam uvredio. Ljut sam što mi je Stanija pomenula dete. Mogao bih da je koljem grickalicom. Ne postoji sila koju ne bih upotrebio. Kad je moje dete u pitanju, tako mora. To je za očekivati od mene”, izjavio je bivši robijaš, pa dodao: “Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Ubiću svakoga ko mi uvredi dete, po cenu da idem 40 godina na robiju”, rekao je on uživo u programu. Ovim povodom se oglasila i uplašena Stanija na svom Instagram profilu.
“Nisam verovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću! Pre 5 godina me je ovaj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i ćutala! Niko reagovao nije! Sad javno preti smrću, državo, reaguj!!! Dosta više!!! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi, već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je moj život i meni se večeras javno pretilo smrću”, napisala je Stanija ispod objave snimka u kojoj joj je brutalno zaprećeno. Podsetimo, istorija sukoba Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića datira od 2015. godine nakon učešća u rijalitiju “Farma”, kada, kako on tvrdi, starleta nije ispunila obećanje da mu isplati polovinu novčane nagrade koju je osvojila. Bivši robijaš je navodno u to vreme, kako je sam u više navrata pričao, namestio njenu pobedu, zbog čega je očekivao da mu isplati polovinu od nagrade.

POSLEDNJE VESTI