Search
Close this search box.

Neviđen skandal: Kristijan uživo pokazuje kako ubiti čoveka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ludilo u rijaliti šou programima je eskaliralo. Nakon što je prvobitno pretio smrću Staniji Dobrojević sa nacionalne frekvencije, Kristijan Golubović je sada u „Zadruzi“, na televiziji Pink“, ispričao kako se profesionalno ubijaju zatvorenici u zatvoru.

Rijaliti učesnik i bivši robijaš, Kristijan Golubović, je bez pardona ispričao nešto što nikako ne bi trebalo da bude dostupno milionskom auditorijumu.

Golubović je “objasnio” zadrugarima kako se ubija čovjek u zatvoru i sve to demonstrirao na Marku Janjuševiću, drugom učesniku rijalitija, koji je, kao i mnogi gledaoci, bio šokiran Golubovićevom pričom.

“Znaš kako se profesionalno ubija čovek u zatvoru? Uđe se unutra i marnu ga sa ćebetom. Uzmu ćebe, zbog modrica, i prebaci se ovako. I držimo ga. Ti se sad opireš, a drži te petoro, šestoro sa ćebadima, da nema modrica”, počeo je priču Kristijan, demonstrirajući na Janjušu.

“Podignemo te gore, stavimo ti omču na vrat i obesimo te. Ovi zatežu omču, a dvojica, trojica se obese na tebe, izvuku ti vrat, samo te drže. On kad padne, kad je već gotov da se upiša ili svr*i u gaće, oni ga puste i sklone ćebe i odu”, rekao je on.

Ovakve jezive priče, bilo da su istinite ili ne, zgrozile su domaću javnost.

https://www.youtube.com/watch?v=M-d47ESkOoE

POSLEDNJE VESTI