Search
Close this search box.

Folk pevačica optužena za pokušaj ubistva, saslušana u policiji

Foto: Screenshot

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Screenshot

Folk pevačica Saška Karan privedena je prošle nedelje na informativni razgovor, pišu domaći mediji.

Učesnica domaćih rijaliti programa navodno je optužena za pokušaj ubistva, zbog čega su inspektori zakucali na njena vrata.

„Još uvek sam pod utiskom. Kada su mi rekli da sam privedena zbog prijave nepoznate osobe iz Rume za pokušaj ubistva, od muke sam počela da se smejem. To je notorna glupost i budalaština. Ali šta je tu je, na tužilaštvu je da odluče kako i šta dalje. Budala ima raznih. Ovo je baš neprijatna situacija. Stres koji mi uopšte nije bio potreban u ovo ludo vreme”, rekla je Saška za STAR odmah pošto je napustila Policijsku upravu u Rakovici.

Foto: Screenshot

Ona se prisetila proročanstva na koje ju je upozorila jedna vidovita žena kod koje je išla iz čiste znatiželje.

„Žena mi je prorekla da ću ove godine nekog ubiti i završiti u zatvoru. Ja sam zbog toga odbila učešće u rijalitiju, jer jedino tamo neko može da me dovede do takvog ludila da budem u stanju da mu presudim,“ rekla je ona i nastavila:

„A ova tužba za navodni pokušaj ubistva je noćna mora! Neko pokušava da me uništi, hoće pošto-poto da mi napakosti i da mi upropasti život. Ali ne dam se ja, jaka sam, i to mnogo više nego što oni misle. Nadam se da je pravosuđe pošteno i da ću biti oslobođena ove gnusne optužbe, inače ne znam šta ću”, kaže Saška, koja je zbog stresa završila na infuziji i lekovima za pritisak!

POSLEDNJE VESTI