Search
Close this search box.

Saška Karan isprozivala Bekutu: Mrka je zaslužio bar 40 dana crnine

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Saška Karan otkrila je specijalno za STAR šta stoji iza iznenadne udaja Miljane Kulić i kaže da nimalo nije iznenađena tračevima koji kruže o porodici Kulić.

Za Miljanu sam čula priče da joj roditelji plaćaju momka, sad vidim ima i muža, i to za 600 evra mesečno, plus stan i hrana. Kulići hoće da postignu dva cilja. Prvi je da se otarase Zole zauvek, jer će ga ovim informacijama napraviti ljubomornim, kao što i jesu. A drugo, ide im na ruu da Miljana na ovaj način kao udata žena, ponovo zaintrigira javnost kako bi ušla u Zadrugu sa lažnim izabranikom. Ona je jedna bolesnica koja hoće non-stop da bude u centru pažnje,“ objasnila je Saška i osvrnula se na priče koje kruže o njenoj koleginici Ani Bekuti:

„Čitam komentare za Bekutino ponašanje i mene je iskreno iznenadilo i frapiralo. Taj Mrka je zaslužio barem 40 dana crnine. Razumela bih da je na početku karijere i da nema love, pa kao ajde da pevam i da sedim u žiriju i slušam muziku. Ona mi je draga, ali brate, preterala je. Mislila sam da su snimci na televiziji od ranije na Grandu, kad ono… Žena sad snima i veseli se, igra, peva…Mnogi sa estrade su me razočarali, ima ona narodna je*ali bi se za pare i slavu,“ rekla je Saška.

POSLEDNJE VESTI