Anne se javno izvinila zbog haljine sa Oskara

Zbog ove haljine javno se izvinila
Zbog ove haljine javno se izvinila

 

Glumica Anne Hathaway poslednjih dana prima nebrojani broj kritika na račun stajlinga na dodeli ovogodišnjih Oskara, na kojima je dobila Oskara za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu Les Miserables.

Zbog cele fame koja se podigla oko njenog izbora haljine, Anne je uputila javno izvinjenje brendu Valentino, čiju haljinu je zapravo trebalo da nosi na dodeli, ali se ona u poslednji čas predomislila.

“U nedelju uveče sam načula da će Amanda Seyfried nositi haljinu sličnu Valentino haljini koju je trebalo da nosim pa sam odlučila da je najbolje za sve nas da promenim plan”, izjavila je glumica, naglasivši da joj saradnja sa Valentinom puno znači.

“Iako mi se svidela haljina koju sam nosila, bila je to jako teška odluka doneta u poslednjem trenutku. Radujem se Valentino haljinama, koje nosim u čast saradnje koja mi puno znači. Jako mi je žao zbog razočaranja koje sam prouzrokovala.”

Podsećanja radi, Anne je dobila oštre kritike na račun Prada haljine golih leđa koju je nosila bez brusa. Uh koliko drame oko jedne haljine… :)

F.Y./Tracara.com
Foto: JustJared.com

Povezane vesti

Back to Top