in

Ariana Grande: Terapija mi je spasila život


Ariana Grande je u poslednje dve godine proša kroz težak period. Od terorističkog napada na njenom koncertu do iznenadne smrti bivšeg dečka Maca Millera. Pevačica kaže da ne bi mogla da preživi sve da nije išla na terapiju.

Naime, tokom male promocije svog novog albuma i nove pesme na društvenim mrežama, Ariana je iskoristila priliku da posavetuje svoje fanove da potraže pomoć ako im je ona potrebna, znajući da je terapija još uvek mnogima taboo tema.

„Iskreno, terapija je spasila moj život mnogo puta. Ako se plašiš da zatražiš pomoć, nemoj da te bude strah. Ne treba da budeš u stalnoj boli, jer je moguće da predbrodiš traumu. Ja i dalje imam mnogo da radim na tome, ali je veliki start to što znam da je ozdravljenje moguće,“ otkrila je Grande.

Fanovi su sa oduševljenjem dočekali njen komentar, zadovoljni što se Ariana ne ustučava da priča o temi koju drugi često izbegavaju.

Inače, Grande je nedavno proglašena za ženu godine Billboard magazina. „Grande je zvezda po sopstvenim pravilima, ne prilagođava se muzičkim trendovima niti putanjama u industriji,“ izjavio je Ross Scarano, direktor sadržaja magazina.

„Sigurna u svoja ubeđenja, konstantno se bori za sebe i sopstvene odluke u svetu koji nije uvek blagonaklon prema mladim ženama koje su toliko jake,“ dodao je on.