Prati nas

Muzika

Ava Karabatić izdaje singl prvenac!

Pazite se, stiže Ava! (foto: Facebook)

Pazite se, stiže Ava! (foto: Facebook)

Hrvatska starleta, Ava Karabatić, uskoro će objaviti svoj prvi singl. Premijera Avine pesme, pod nazivom Tri puta na dan, očekuje se za nekoliko dana. Spot će biti sniman u Beogradu, a Ava je podelila svoje impresije povodom novog zanimanja i prve pesme.

“Presrećna sam jer kroz koju nedelju dana će pesma imati svoju premijeru. Da mi je neko pre osam godina rekao da ću se baviti pevanjem, nasmejala bih se samo. Po zanimanju sam farmaceutski tehničar, iako to niko ne bi pogodio. Međutim upoznala sam divne ljude koji su baš za mene napisali pesmu. Odmah na prvo slušanje mi se svidela i verujem u nju”, rekla je Ava za portal Srbija Danas.

Ava je pored najave nove pesme, otkrila i jedan od njenih stihova, “Ne smiješ biti sam, zovi hitnu upomoć. Tri puta na dan, dolazim u stan, da ti terapiju dam”, glasiće stih budućeg Avinog singla.

Ako je suditi po započetoj muzičkoj karijeri, kao i autobiografiji koju uskoro izdaje, biće ovo interesantan period za hrvatsku starletu. Mislite li da će Ava uspeti da napravi uspešnu muzičku karijeru?

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. watt

  03. 04. 2015. at 09:37

  Blago nama

 2. *STARSHIP

  03. 04. 2015. at 13:05

  AVA-KURAVA

 3. Laza

  03. 04. 2015. at 19:53

  Ona valjda ima vec jednu pesmu

 4. Tyson

  09. 03. 2016. at 20:32

  AVO glupaćo ružna-nikakva, ne glupiraj i NE BLAMIRAJ se više budaletina lažljiva..NEMAŠNI STASA, NI GLASA a bogami i MOZGA!!!

 5. Tyson

  09. 03. 2016. at 20:33

  AVO glupaćo ružna-nikakva, ne glupiraj i NE BLAMIRAJ se više budaletina lažljiva..NEMAŠNI STASA, NI GLASA a bogami NI MOZGA!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top