in

Ava Karabatić: ‘Ne padam na novac!’


(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Starleta Ava Karabatić se trenutno odmara na Siciliji, gde je uspela da privuče pažnju jednog bogatog Italijana.

Dotični milioner je poželeo da provede noć sa Karabatićevom i ponudio joj je 1.000 evra i skupoceni automobil, što je ona odbila.

„Nisam ja tipična javna osoba. Ja sam profesorka latinskog i italijanskog jezika i književnosti. Imam stav i ne padam na takve gluposti“, ispričala je Ava za Alo! i dodala da je bila šokirana ovom ponudom.

„Mnogi muškarci su mi se udvarali, ali sve sam ih odbila. Nemam ja želudac za takve prostačke stvari. Da sam htela olako da dođem do bogatstva, sad bih već imala pola Evrope. Međutim, sve sam svojim radom stekla i na to sam ponosna. Mirno spavam, niko ne može da me maltretira, radim posao koji volim i uživam u tome“, rekla je ona i otkrila da nikada ne bi naplatila seksualne usluge.

ava karabatic 3
(foto: Facebook)

„Nikada ne bih sebi dozvolila da budem neko ko bi naplatio svoju ljubav. Kada se zaljubim, ne znam za sebe“, iskrena je Ava.

U prodaji će se uskoro naći i njen roman Rođena s vukovima koji govori upravo o tome da žene ne treba da prodaju telo zbog novca. „Treba ceniti sebe“, zaključila je starleta.