Ava muva Igora X preko poruka

Kafa, ručak, veza? (foto: SD/Ilustracija)
Kafa, ručak, veza? (foto: SD/Ilustracija)

Jedan od ukućanina vile Parova Igor X pokušava na sve načine da sakrije da se konstantno u poslednje vreme dopisuje sa hrvatskom starletom i rijaliti zvezdom Avom Karabatić.

Velika je panika izgubiti telefon, pogotovu ako ste zvezda ili imate kakvog prljavog veša u prošlosti, pa je tako, ovaj put, redakcija dnevnog lista Alo, došla u posed prepiske sa ukradenog telefona Igora Xa sa Avom, gde se pored poruka kriju i šokantne fotografije.

Među prvim porukama se vidi da je pevač baš rešio da se bolje upozna sa starletom, pričajući joj detalje iz njegovog privatnog života, koja mu uzvraća istom merom, govoreći kako joj je bilo teško kada je poslednji put došla u Beograd jer je morala da završi vezu sa kaskaderom Urošem Ćertićem.

Prepiska

Nakon nekoliko komplimenata koje je uputio starleti, da izgleda kao njena majka, čiju mu je sliku poslala, Igor X je jedva dočekao da je pozove na piće ili ručak kako bi uživao u prijatnom društvu.

Prepiska

Već ranije se spekulisalo da bismo uskoro mogli da imamo novu ljubav na estradnom nebu, budući da se šuškalo da su njih dvoje proveli njen rođendan zajedno.

“Nisam bio na Avinom rođendanu, iako sam bio pozvan preko Vlade iz Parova, sa kojim se ona druži. Ava je lepa i zgodna devojka, ne vidim razlog da ne bude svačiji tip”, rekao je pevač.

Na ove komplimente je morala da uzvrati i starleta koja je objasnila da je Igor jako dobar muškarac i odličan pevač i da će joj za upoznavanje biti najmanje potrebno pet kafa zajedno sa njim.

Ovo je samo jedan deo ćaskanja između njih dvoje, a verujemo da će i fotografije iz ovog ukradenog telefona uskoro dospeti u javnost, a da li i dalje razmišljaju o toj kafi, ostaje nam da vidimo.

Povezane vesti