Search
Close this search box.

Avril Lavigne: Dugo sam bila uplašena za svoj život!

‘Pet meseci sam bila vezana za krevet’ (foto: WENN) Popularna rok pevačica Avrile Lavigne je otkrila da je prošle godine nagovestila svojim fanovima na društvenim mrežama, da je prolazila kroz tešku fazu svoga života, kada se borila sa Lajmskom bolešću.
„Nisam ni mogla da pretpostavim da ujed bube može da izazove ovako nešto. Bila sam vezana za krevet narednih pet meseci“, izjavila je Avril u ekskluzivnom intervjuu za magazin People, tvrdeći da je za sve kriv krpelj koji je ujeo početkom prošlog proleća. Tridesetogodišnja pevačica je izjavila da je počela da se oseća loše početkom aprila prošle godine i da su joj lekari rekli da je tome uzrok dehidratacija i isrpljenost zbog turneja. Ali, kako su se simptomi nagomilavali u narednih nekoliko meseci, Avril je počela da sumnja da se tu radi o nečemu mnogo gorem. „Morala sam da se borim“, rekla je u intervjuu. „Lekari su mi govorili da sam luda i nisu hteli da me testiraju. Bilo je neophodno da sama proverim simptome i testiram sebe.“ Njena majka se zbog nje preselila u porodični dom u Ontariu, gde Avril živi sa svojim suprugom, pevačem grupe Nickelback, Chadom Kroegerom, koji je takođe odustao od svoje turneje kako bi mogao u svakom trenutku da se nađe za nju kad god bi to joj bila potrebna pomoć. „Retko je napuštala svoj dom“, rekao je saradnik magazna People. „Žalila se kako ne može da diše punim plućima. Bilo joj je preteško i da stoji, a jedva je smogla snage svaki put kad treba da ode do kupatila da opere zube.“ Kreatorka brojnih svetskih hitova je svoju bolest i dešavanja oko njenog zdravlja držala van domašaja medija i javnosti, a blagi nagoveštaj je dala u decembru, kada je na Twitter nalogu samo otkrila da se ne oseća baš najsjajnije. „Ne osećam se dobro. Imam neke zdravstvene probleme, pominji me u svojim molitvama“, ovo je napisala Avril u direktnoj poruci jednom od fanova na Twitteru, a poruka je ubrzo obišla i ceo svet. „Nikada nisam bila u depresiji, ali biti bolestan je toliko strašno, da je samo po sebi depresija“, izjavila je uplašena pevačica, prisećajući se muka kroz koje je prolazila u tom periodu. „Bila sam uplašena za svoj život.“
Njen suprug je odustao od turneje zbog njene bolesti! (foto:WENN)
Njen suprug je odustao od turneje zbog njene bolesti! (foto:WENN)
Na kraju, rok dama je objasnila kako je potpuno promenila programe vežbanja i režim ishrane, iz koje je izbacila šećere, mlečne prozvode i gluten, trudeći se da pliva ili šeta nekoliko kilometara dnevno, pored toga što se aktivno bavi jogom i meditacijom. Na kraju, ponovila je da slobodno može da proceni svoje ozdravljenje na više od 80%. „Nikada ranije u životu nisam bila sigurna šta želim u životu: zdravlje, porodicu, ljubav i sreću“, završila je Lavignova intervju, dodajući da je zahvalna zbog toga što je uspela da prevaziđe najgoru stvar koja joj se desila u životu.

POSLEDNJE VESTI