Search
Close this search box.

Bajaga: tri rođendanska koncerta u Beogradu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Verovali ili ne, Bajaga i Instruktori ove godine pune 25 godina postojanja!

Mnogi od vas, koji su baš kao i ja odrasli uz njihovu muziku i sigurno će biti oduševljeni vešću da Bajaga i ekipa uskoro planiraju specijalne koncerte u Beogradu, krajem decembra. U Centru Sava biće održano tri koncerta za redom, ali će na svakom biti svirana različita muzika iz bogate karijere ovog benda.

bajaga

„Tri večeri za redom sviraćemo u Sava centru potpuno različit repertoar. U Areni smo već imali koncert, tako da nam to nije izazov, a i hoćemo da za 25. rođendan napravimo nešto drugačije“ – priča Bajaga za list Blic.

Takođe pred Novu godinu možemo očekivati dokumentarni serijal, koji će se prikazivati na RTS „Jahači magle“ i koji će govoriti o istoriji jednog od najpopularnijih bendova u bivšoj Jugoslaviji. Takođe uskoro se može očekivati i izlazak četiri stara albuma Bajage, samo sa potpuno novim remasterizovanim zvukom i na novom formatu.

„Prvi put na CD-u pojaviće se albumi: „Pozitivna geografija”, „S druge strane jastuka”, „Jahači magle” i „Prodavnica tajni”. U vreme kada su ove pesme izašle postojale su samo kasete i ploče, a sada će se naći i na disku. U saradnji sa PGP-om spremamo posebno iznenađenje publici koja će doći u Sava centar. Oni koji budu došli prve večeri, dobiće prvi album, druge večeri drugi, a na trećem koncertu poklon će biti CD Jahači magle“ -kaže Bajaga.

Jedva čekam, jedva čekam… :)

izvor: blic.rs

POSLEDNJE VESTI