Bar Rafaeli se udala u Izraelu, ali su zbog venčanja nastali problemi u vladi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mlada i mlafdoženja su se ludo zabavljali nekolik dana pre venčanja (foto: Instagram)

Bar Rafaeli je udata.

Tridesetogodišnja menekenka izggovorila je sudbonosno da svom izabraniku, Adi Ezri na ceremoniji održanjoj po jevrejskoj tradiciji pred oko 300 zvanica. Mlada je nosila Chloe venčanicu, a kasnije se presvukla u haljinu iste modne kuće. Izvor sa lica mesta je za E! news rekao: „Ceremonija je bila magična, i prisustvovali su bliski prijatelji i porodica maldenaca, ali i nekoliko poznatih imena i manekenki“.

Par je svoju vezu krunisao brakom, a o dvalsti su imali jedan neobičan zahtev (foto: Instagram)

Bar je prethodno bila udata za Arik Weinsteina i bila u nekoliko godina dugoj vezi uz stalne prekide sa Leonardom DiCapriom. Novopečeni bračni par je nekoliko dana pre venčanja bio u centru manjeg skandala, zbog čega je morao da reaguje i ministar. Naime, oni su, kako bi zaštitili privatnost svog venčanja koje je održano u dvorištu hotelskog kompleksa i zabranili fotografisanje paparacima iz vazduha, od izraelskih vlasti zatražili da se zatvori vazdušni porstor iznad mesta na kom će ceremonija biti održana, što im je vazduhoplovna komisija i odobrila. Međutim, kada je za to čuo ministar saobraćaja, odmah je naložio da se odluka ukine i da se avio saobraćaj uspostavi, a članu odbora, koji im je isrva dopustio ovakav luksuz, zapretio otkazom.

Kako god, supermodel i biznismen su se ipak, uz prisustvo nekoliko dronova, hilikoptera i balona, venčali, a mi im želimo sreću!

POSLEDNJE VESTI