Search
Close this search box.

Beba stiže uskoro: Prve promotivne fotke za nastavak Bridget Jones

Naslovna strana sa troje glavnih glumaca iz filma Bridget Jones’s baby (foto: EW) Bridget Jones se konačno vraća.

Renee Zellweger će se još jednom naći u ulozi svima omiljene bucmaste novinarke u trećem nastavku, koji nosi naziv Bridget Jones’s baby. Neke stvari su iste (ona je ponovo sama), a nešto se ipak promenilo (trudna je), međutim i glavna glumica se slaže da je „došlo pravo vreme da ispičamo priču Bridget Jones u ovom trenutku njenog života“.

Colin i Patrick se bore za naklonost Bridget u trećem delu filma (foto: EW)

Renee se sa dvojicom glavnih glumaca, Colinom Firthom i Patrickom Dempseyem, našla na naslovnoj strani časopisa Entertaiment Weekly, a ono što za sada znamo je da se i glumac iz serije Uvod u anatomiju takođe zove Mark u filmu i da je milijarder koji se interesuje za Bridget. Kada naša junakinja zatrudni nastaje prava zbrka, jer ni sama ne zna ko je otac deteta.

U novom filmu neće biti Hugh Granda, ali tu je još jedan Mark, pored Darcyja (foto: EW)

Renee kaže: „To je i cilj ovog novog poglavlja, da otkrijemo gde je ona sada u svom životu. Ja kao glumica ovo doživljavam kao susret sa starim prijateljem. Volim ovaj lik, dopada mi se što ona iskreno pokazuje kako je biti žena i kakve nas sve situacije mogu zadesiti u životu“.

Jedna od scena iz filma, sa krštenja bebe (foto: FameFlyNet)

Treći nastavak neće biti rađen po poslednjoj knjizi Helen Fielding Luda za njim. Priča je inspirisana ranijim autorkinim kolumnama. Iako su svi očekivali da će se i zločesti Daniel Cleaver pojaviti u filmu, Hugh Grant kaže da bi bilo malo uvrnuto da u 54. godini glumi u pravoj romantičnoj komediji.

Film dolazi u bioskope 16. septembra sledeće godine.

POSLEDNJE VESTI